Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
100% pénzvisszafizetési garancia 2 héten belül
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Termék garancia

Mivel sok pipával és kiegészítő termékkel foglalkozunk, így biztos megtalálod a neked legmegfelelőbbet. A rendelés gyorsan megy, a házhoz szállítás pedig néhány napon belül lezajlik. Neked semmit nem kell tenned, csak várnod a futár jelentkezését. Oldalunkon, a vizipipa vásárlás mellett hasznos információkat is kaphatsz arról, hogy hogyan kell a termékeinket használni. Eleinte lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de kis idő elteltével biztosan belejössz. Ha a vizipipa vásárlás közben valamilyen probléma lép fel, akkor azt jelezd nekünk és mi megpróbálunk megoldást találni rá. 

 • Vizipipa vásárlás során fontos tájékozódnod arról, hogy bizonyos pótalkatrészeket (pl.: víztartály,dohánytölcsér stb.) csak nagyon kevés vizipipához tud biztosítani a gyártó, így mi sem tudjuk beszerezni. Esetleges törés vagy sérülés esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a cserealkatrészt és ez a vásárolt termék árától teljesen független. Ilyen esetekben reklamációt nem tudunk elfogadni.
 • A vizipipás termékkörről fontos tudnod, hogy az előállítási technikának köszönhetően csak egyedi darabok léteznek, a webshopos képhez és egymáshoz képest is apróbb eltérések lehetnek akár színben, kialakításban; kisebb szépséghibák, légboburékok stb. is előfordulhatnak, ám pont ez a jellegzetesség az, ami megadja a termékek eredetiségét és a használatot semmilyen mértékben nem befolyásolja. Erre vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 • Honlapunkon a megvásárolható termékek tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást. A termékoldalon található adatok tájékoztató jellegűek, a képek esetenként illusztrációk.

 • Fontos tisztában lenned azzal, ha „izzad” a dohánytölcséred nem kell megijedned mert ez teljesen normális jelenség, ilyenkor érdemes kifőznöd a kerámiát így kimosod a használat során beleivódott melaszt. Erre vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 • Üzletünkben és webshopunkban minden termékünk a céljának megfelelő paraméterekkel rendelkezik. Vásárlás és használat előtt célszerű az összeszerelésről, beüzemelésről teljes körűen tájékozódnod, illetve az adott vizipipa, dohánytölcsér stb. egyedi tulajdonságait figyelembe venned, hogy a maximumot tudd kihozni vizipipádból. A nem megfelelő tájékozódás hiánya miatt előfordulhat, hogy a pipázás nem az elvárt élményt nyújtja. Ilyen esetben reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 • A funkció nélküli és díszítő elemekre, melyek a vizipipa és egyéb kiegészítők normál használatát nem befolyásolják, beleértve a karcolásokat vagy esetleges festékkopásokat, elszíneződéseket, kisebb lepattanásokat a garancia nem terjed ki.

 • Normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra, karcolásra, ütés vagy baleset által okozott sérülésre a garancia nem érvényesíthető.

 • Különösen egyiptomi, tradícionális pipáknál (pl.: Top Mark) mindenképpen vedd figyelembe, hogy minimális különbségek; színárnyalatban, formában, díszítésben, illetve megmunkálási szépséghibák; repedés szerű karcok, légbuborékok előfordulhatnak. Az üveg festése egyes esetekben könnyen lekophat. Ezek a használatot semmiben nem befolyásolják, erre hivatkozva reklamációt ezen márka esetében nem tudunk elfogadni.

 • További használattal, tisztítással, tárolással kapcsolatos információkat a vásárlás során kapott tájékoztató füzetben olvashatsz. A garanciális igény csak akkor érvényesíthető, ha minden esetben követed a használati útmutatót.

 • Webshopos rendelés és személyes vásárlás esetén is az átvétel során győződj meg arról, hogy a termékek sérülésmentesek, mert az átvételtől számított 24 órán belül tudunk csak ilyen kifogással reklamációt elfogadni.

 • Amennyiben gyártás során keletkezett anyag hiba miatt történik sérülés a nálunk vásárolt terméken (minden esetben megvizsgáljuk a terméket, majd eldöntjük, hogy a jótállási kötelezettség fennáll-e), jogos reklamáció esetén nincs más dolgod, mint a pipát, tartozékokat, alaposan visszacsomagolni a dobozába, jól lezárni és alul a "Visszaszállítást kérek!" gombra kattintanod. Pár napon belül megy a dobozért egy futár és csomagbiztosítással visszahozza azt nekünk, így Neked ki sem kell lépned otthonodból!  

 • Amint a csomagodat sértetlenül és hiánytalanul megkaptuk, vissza fogjuk utalni a jogszabályban előírt 30 nap helyett maximum 5 munkanapon belül, az előzetesen egyeztetett összeget! Ehhez meg kell adj egy bankszámlaszámot ahová utalhatunk, sajnos más módon nem tudjuk a pénzt visszafizetni. Amennyiben élsz a lehetőséggel, hogy a visszaszállítást mi intézzük, akkor ennek költsége levonásra kerül a termékekért általad fizetett összegből, mely 1490Ft. Más módon is visszajutathatod a termékeket, de csak ha azt munkaidőben 10-20 óra között kézbesítik számunka üzletünkbe, (President Vizipipa 1132 Budapest, Kresz Géza utca 34.), utánvétes csomagot, illetve postai értesítő alapján postán nem áll módunkban csomagot átvenni.
 • Kérlek, a félreértések elkerülése végett a törékeny alkatrészeket is precízen csomagold vissza, ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén. 
 • A csomagban talált számlát is mindenképp küldd vissza, ez a visszavétel feltétele.
 • Üzletünkben személyesen átvett és webshopon vásárolt termékekre is él a visszavásárlási garanciánk, viszont, ha a terméknek nincs esetleg valamilyen gyártásból adódó hibája, akkor csak abban az esetben, ha az nem lett használva.

    

    * Felbontott, aromákat, faszeneket, szipkákat, stb. higiéniai okokból, nem áll módunkban visszavenni.

Aki ezzel a lehetőséggel él, annak minden adatát rögzítjük, és a visszaélések elkerülése érdekében több csomagot nem szállítunk neki!

Visszaszállítást kérek! 

 

Házhozszállítási határidő garancia

 • Magyarország területén belül a szállítási idő garantáltan 1 munkanap, amennyiben rendelésedet a 0. munkanapon 16 óráig leadod. A rendelés napja a 0. napnak számít, hétvégi vagy munkaszüneti napon leadott rendelés esetén ez Hétfő, vagy a következő munkanap!
 • Garantáljuk hogyha a csomagodat időben megrendeled, és mi már nem tudjuk aznap átadni a futárszolgálatnak, a késedelem viszonzása kép, ajándékot küldünk a csomagba.
 • A hétvégén beérkező rendelések miatt Hétfőn, csak a 12óráig beérkező rendelések kiszállítását tudjuk másnapra, azaz a Keddi napra garantálni!

Termékek sértetlen megérkezésére garancia
 • Minden törékeny alkatrészt, egy speciális, üvegekhez gyártott légpárnás védőfóliával csomagolunk be, így a több éves kiforrott csomagolási technikánknak köszönhetően a sérülékeny alkatrészek teljes biztonsággal utazhatnak hozzád.
 • A csomagok házhozszállítását egy elismert futár cégre bízzuk, (DPD) amely  megbízható, magas színvonalú, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt, szerte Európában.
 • Minden egyes csomagot különös figyelemmel, törékenyként kezelnek, az átadástól, a kézbesítésig, így a sérülések előfordulása minimális.
 • Ha a csomagodat véletlen mégis sérülten, a vízipipa üvegét esetleg törötten kapnád meg, azt rögtön jelezd felénk. Egy fényképet fogunk kérni a sérült alkatrészről, amit e-mailben kell elküldened számunkra. Ahogy a képet megkaptuk, lehetőség szerint már a következő munkanapra megküldünk a sérült alkatrész helyett egy újat, természetesen díjmentesen!